Muzica de fond

11 septembrie 2017

Cu televizorul educăm poporul


Motto: „Educaţia este ca erecţia. Dacă o ai se vede” Proverb african


Dacă tot suntem o ţară de plagiatori neruşinaţi, plagiez şi eu un slogan cunoscut de toată lumea. Aşadar... „Vă avertizez că urmează cuvinte, situaţii şi descrieri care vă pot afecta emoţional!”
O bătrână de 80 de ani din localitatea Ţiompingdesus a avut parte de coşmarul vieţii sale. Două bestii cu chip de om au tăbărât noaptea în casa bătrânei şi au violat-o. Femeia nu a putut să fugă pentru că avea doar un singur picior. Când a început să strige după ajutor, unul dintre cei doi adolescenţi care-i puteau fi nepoţi i-a băgat penisul în gură obturându-i, astfel, femeii ieşirea cuvântului salvator. În acest timp, celălalt o penetra vertiginos anal şi înjura igiena precară a bătrânei. Spre dimineaţă, când cele două bestii au umplut-o pe femeie cu spermă din cap până-ntre picior, i-au luat şi agoniseala pe care-o ţinea în casă: doi lei. Noi.
Oraşul Băicoi este zdruncinat de o crimă de nedescris. Un tânăr din Urlaţi împreună cu vărul său din Afumaţi au intrat în casa unui bătrân de 99 de ani, 11 luni şi 30 de zile, cu intenţia de a-l jefui. Mare le-a fost uimirea celor doi tineri când au găsit într-un cufăr vechi, bancnote şi monede din 1916. Tinerii s-au enervat atât de tare încât l-au luat la bătaie pe omul care peste câteva ore împlinea o sută de ani. „Băi, coi, unde-s banii aştia noi, că te tai”! Şi l-au tăiat. Pe lângă loviturile de pumni şi de picioare, bestiile l-au şi batjocorit. I-au tăiat testicolele centenare pe care  le-au introdus în gura cu un singur dinte a bietului bătrân. Cei doi au fost arestaţi după câteva ore...
Un pedofil periculos a fost arestat aseară în localitatea Lindicul de Mijloc,  din judeţul Vaslui. Acesta acosta eleve de gimnaziu pe care le momea cu dulciuri şi cu bani. Până să fie prins de poliţişti, individul a reuşit să distrugă patru destine. Una dintre victime era chiar nepoata lui de 12 ani. A aşteptat-o la şcoală şi pretinzând că o conduce acasă a târât-o într-un câmp plin cu rapiţă şi a violat-o fără remuşcări. Strigătele copilei au fost auzite de proprietarul terenului care, sosit la faţa locului, a început să facă scandal fiind supărat că pedofilul i-a culcat la pământ doi metri pătraţi de rapiţă. Pentru a-l îmbuna, pedofilul i-a oferit propria nepoată, dar agricultorul, demn, a refuzat-o strigând la ea să plece cât mai repede pentru a nu-i umple rapiţa cu sânge. În cele din urmă o bătrână oarbă a auzit scandalul şi a alertat autorităţile.
Un bătrân din localitatea Puţul Sec şi-a găsit sfârşitul în fântâna din curtea casei. Bărbatul era alcoolic şi obişnuia să îşi pună vinul, la răcit, în găleata cu care scotea apa din fântână. Zilele trecute, în timp ce încerca să ridice găleata din puţ a alunecat şi a căzut înăuntru. Familia nu l-a căutat fiind obişnuită ca acesta să mai lipsească de acasă. Azi dimineaţă femeia bărbatului a zărit o mână în fântână şi şi-a chemat fiul. După ce l-au scos afară cu ajutorul unor săteni inimoşi, soţia şi fiul bărbatului au ajuns la spital, făcându-li-se brusc rău, când şi-au amintit că au băut apă de pe mort. Aceştia au făcut bubiţe roz la gură şi la anus, fiind internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase.
Caz de-a dreptul şocant în localitatea Virili, din sudul ţării. Un bărbat cu afecţiuni psihice a fost arestat de poliţişti după ce vecinul său l-a surprins în grajd, deasupra unei capre albe, în timp ce o penetra cu delicateţe. Capra stătea „capră” fără să se agite prea tare. Proprietarul susţine că îl bănuia de mai mult timp pe vecin că „îi umblă la capre”, mai ales că anul trecut o frumoasă paricopitată a fătat trei iezi vii, cu capete de om. Zoofilul a fost arestat, iar proprietarul şi-a înjunghiat capra acuzând-o de „preacurvie”.
În localitatea Săifuţi de Jos patru tineri au profanat mormântul soţiei preotului din sat, care a fost îngropată în urmă cu câteva zile. Aceştia au săpat până când au dat de sicriu, apoi l-au spart cu ciocanele şi  au smuls dinţii de aur din gura răposatei. S-au ales cu câte doi dinţi fiecare. La aflarea veştii, preotul a făcut atac de cord şi a răposat şi el. Acesta nu avea dinţi de aur în gură, motiv pentru care poliţiştii au asigurat aparţinătorii că este exclus ca „domnul părinte” să fie profanat după înhumare.
Scandal sexual de proporţii în localitatea Dintrebuci. Primarul comunei şi doi consilieri locali sunt acuzaţi de poştaşul din sat că cei trei i-ar fi violat, în repetate rânduri, soţia şi că „au făcut-o poştă”. Acuzaţii se apără afirmând că femeia este nimfomană şi că venea de bunăvoie la Primărie cerând insistent să fie penetrată. Ea spune că din cauza bărbatului ei care e mereu plecat cu poşta îşi periclitează sănătatea psiho-fizică, pentru că a citit în cartea Igiena intimă a femeii că relaţiile sexuale sunt benefice pentru sănătate. Auzind toată povestea, soţia primarului s-a dus la poştă şi l-a somat pe poştaş să se culce cu ea răzbunându-se, astfel, pe soţul infidel. Poştaşul, om cu frică de Dumnezeu nu a vrut să o penetreze, mulţumindu-se doar cu un sex oral fugitiv, printre două recomandate cu confirmare de primire. La rândul său, primarul rănit în orgoliu vrea să-l dea afară pe poştaş pentru că acesta şi-a permis să-şi bage membrul în gura soţiei sale. Vom reveni cu amănunte de la faţa locului, Dintrebuci.
Un bărbat din satul Acefalii din Deal şi-a decapitat mama şi i-a pus capul pe stâlpul din beton al porţii casei părinteşti. Acesta a venit la „dânsa” pentru a-i cere bani de băutură, dar cum bătrâna îşi dăduse pensia pe lemnele de foc pentru iarnă nu a mai avut ce să-i dea. Ieşit din minţi i-a tăiat capul cu o pânză de bomfaier ruginită şi a băut spirtul medicinal şi cel camforat, din baie. Apoi a găsit o sticlă cu petrol în bucătărie pe care a golit-o în drum spre cârciuma din sat. Ajuns aici a tras un pârţ, iar sticlele cu alcool de pe rafturi au sărit în aer în clipa în care barmanul şi-a aprins ţigara.
Prostituata Clitorisa Labie... părintele Aghiasmă Eunuc... interlopul Sile Coaielinse... ministrul Gigi Contofşor... Mai zic? Cred că nu. Nu am făcut decât să repet „lecţiile de cultură” pe care le primim zilnic, de la televiziuni. „Erecţia culturală” a acestui brav şi glorios popor se vede în faptul că aceste ştiri au cea mai mare audienţă. Zilnic. Şi-atunci noi, ca popor cu libidoul crescut cum să nu avem erecţii permanente, cum să nu fim priaprici? Trist e că nu ni se scoală mintea, ci pula. Pe care-o folosim pentru culturalizarea poporului tâmp. Înclin să cred că Ion Creangă nu se putea naşte în altă ţară, pentru că Povestea Pulii nu avea nicio relevanţă în croată, franceză sau retoromană.
Propun Guvernului şi Televiziunii Române ca în locul defunctului post TVR Cultural să emită un post nou, subvenţionat de popor în care să ni se prezinte cele mai tari scene de sex, cu babe, cu capre, cu păsări, cu copii, crime lugubre, explozii, accidente mortale, etc. Iar reporterii să fie pe fază şi să îi întrebe, după câteva secunde, cum se simt. Evident, ar răspunde doar cei care mai trăiesc. Dar am avea de învăţat din experienţa victimelor şi, cine ştie?, peste câţiva ani, crima şi violul nu ar mai fi pedepsite de lege.

Sorin Oros









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu