Muzica de fond

8 septembrie 2017

Europa muribundă


Motto: „Ce nu vrei să ştie duşmanul nu spune prietenului!”  Proverb arab




De câteva luni migraţia arabă este subiectul cel mai stringent, cel mai dezbătut de mass-media de pretutindeni. Toţi ziariştii, toţi analiştii politici şi chiar simpli cetăţeni îşi dau cu părerea vis-a-vis de acest exod în masă al musulmanilor. Este oarecum firesc, dealtfel, deoarece aşa ceva nu s-a mai întâmplat pe Terra de sute de ani. Au mai fost migraţii sociale şi pogromuri dar la o scară mai mică. Cred că tot ceea ce se petrece acum în zona arabă şi în Europa nu este o întâmplare, ci un plan foarte bine pus la punct de către musulmanii fanatici, pe de-o parte, şi de către SUA şi Rusia, pe de-altă parte. Concret, războiul sirian, sau pogromul creştinilor sirieni, mai exact, nu a început acum câteva luni, ci în martie 2011. Adică de aproape cinci ani. Aţi auzit, cumva, acum trei sau patru ani de migraţia arabă la buza Europei? Nu! Pentru că atunci se băteau ei între ei, puterea cu opoziţia, poporul cu dictatura. SUA şi Rusia erau doar spectatoare atunci, dar spectatoare active. Mai livrau, discret, câte-un transport de armament, doar aşa, de fiţe, aşa cum blagosloveşte Becali cerşetorii de la poarta palatului său aurit. Nimic serios, nimic de durată. Ei bine, de ce nu au invadat Europa atunci, aceşti năpăstuiţi? Pentru că Statul Islamic nu era constituit încă, nu avea conturată strategia de atac, de luptă. Acum, aceşti fanatici religioşi, cu mintea rămasă în Evul Mediu timpuriu au găsit calea spre lumină, spre adevăr. Dar, un adevăr clădit pe crimă! Pentru că, am văzut cu toţii, aceşti nenorociţi decapitează foarte uşor oameni care nu sunt ca ei, care nu cred, ca şi ei, în Allah. Doar ei ştiu „cum să creadă” şi care îndrăzneşte „să creadă” altfel, sau şi mai rău, să creadă în Cristos, în Budha sau în nimic sunt iute „scurtaţi de cap”. Obiceiul acesta era practicat şi la noi pe vremea lui Ştefan cel Mare, prin 1500. Dar acum suntem pe vremea lui Iohannis, în 2015. E, totuşi, o diferenţă de 515 ani! Oare chiar atât de în urmă să fi rămas aceşti sărmani nenorociţi? Să fie, oare, chiar atât de neînsemnată viaţa pentru musulmani? Oare chiar sunt convinşi că, morţi fiind, vor sta la masă cu Allah şi vor trăi veşnic, la sânul lui, mângâiaţi şi gâdilaţi pe bărbi? Hm... grea întrebare! Dar eu înclin să cred că da, înclin să cred că ei cred, cu tărie, că Allah îi aşteaptă la sânu-i doar dacă ucid, dacă violează, dacă schingiuiesc. Iar acest lucru se poate realiza doar cu nişte indivizi „spălaţi pe creiere”. Liderii lor îi „educă” de la vârste fragede, îi antrenează, le inoculează, în creiere, ideea că cei care nu aplică Sharia, legea islamică constituită în secolele VII-VIII (!!!) sunt duşmanii de moarte ai Islamului. Să recunoaştem că bieţii nenorociţi au ceva din naivitatea poporului nord coreean. Deşi coreenii sunt mult mai disciplinaţi; ei au învăţat să plângă în cor, să muncească în cor şi să facă sex în cor (cu o nu cu u!).
Revenind la migraţia arabă din ultimele luni, 90% dintre năpăstuiţii care îşi lasă ţara şi vin în Europa cred că sunt de bună credinţă. Dar... întocmai legendei cu calul troian, restul, sunt indivizi care au legătură cu Statul Islamic (ISIS). Aceştia din urmă se infiltrează printre nenorociţii de bună credinţă şi vor aştepta, răbdători, ordinele de atac. Cei care vom mai apuca acele zile ne vom convinge. Este însă  o problemă şi cu aceşti „nenorociţi de bună credinţă”. Mă întreb de ce au ales taman Europa şi Germania, în mod special? Nu puteau emigra în Turcia, în Oman, în Emirate, în Tunisia, Egipt, Maroc, adică în statele cu populaţie musulmană? Trecând peste faptul că violează, jefuiesc şi lasă o mizerie crasă în urma lor, aceşti nenorociţi cred că lor li se cuvine totul. Departe de a se integra în cultura şi religia europeană, ei vor dori să aibă şcoli şi moschei în întreaga Europă. Ei doresc să ne lepădăm de Cristos şi să ne închinăm lui Allah. Şi asta, pentru că aşa le-a spus lor „un profet”  în anii 700-800 ai erei noastre. E ridicol, dacă nu ar fi tragic de-a dreptul!
Dar toate astea nu ar fi posibile dacă S.U.A. şi Rusia nu ar fi direct interesate. S.U.A. doreşte o Uniune Europeană slabă, în haos, pentru a o putea controla economic, iar Rusia doreşte acelaşi lucru cu menţiunea că nu vrea să-şi piardă controlul în Orientul Apropiat, în detrimentul S.U.A.
Ar fi nevoie de zile întregi de dezbateri pe acest subiect, dar concluzia care se desprinde, destul de limpede, e clară. Din ecuaţia S.U.A., Europa, Rusia, ISIS, se va naşte un nou război mondial!
V-aţi întrebat de ce musulmanii nu vor să emigreze în Rusia, că e tot în Europa?! Un posibil răspuns ar fi că Putin a afirmat, răspicat, că în Rusia nu există minorităţi. Desigur omiţând, cu bună ştiinţă, enclavele de moldoveni, kirghizi, armeni, georgieni, uzbeci, ucrainieni, azeri şi alte zeci sau sute de „alte popoare”. Chiar dacă nu-l simpatizez, de data asta îl apreciez pe fostul K.G.B.-ist. În Rusia nu vor fi femei violate de musulmani, nici jafuri şi nici moschei grandioase!


Sorin Oros

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu