Muzica de fond

10 septembrie 2017

Moschee sau bordel?


Motto: „Dacă pentru a trăi trebuie să te târăşti, ridică-te şi mori” Jim Morrison




România. Stat naţional unitar din sud-estul Europei. Musulmani. Populaţie care trăieşte în jumătatea de nord a Africii, în Asia Mică, în sud-vestul Asiei şi în arhipelagul indonezian. State musulmane din Europa: Albania şi Kosovo. Musulmani în România: 0,3%. Musulmani în Franţa, Marea Britanie, Belgia, Germania: 6-7%. Ăsta e tabloul întâi.
România. Stat ultraortodox, fără bordeluri. Bordel. Stabiliment oficial sau neoficial în care populaţia îşi satisface fanteziile sexuale, contra cost. Ţări cu bordeluri oficiale: Franţa, Marea Britanie, Belgia, Germania, plus încă aproape jumătate de pe glob. Ţări cu bordeluri neoficiale: cealaltă jumătate, inclusiv multe state musulmane (Indonezia, Siria, India, etc!). Ăsta e tabloul al doilea.
Mă pun în pielea unui consumator de artă şi mă dau, doi-trei paşi îndărăt, ca să am perspectivă asupra tablourilor. Şi ce văd? Că România este o ţară ortodoxă din Europa, fără bordeluri şi cu 70.000 de musulmani (0,3%). Cam cât cartierul meu din copilăria clujeană, Mănăştur. Mai văd că statele musulmane din Europa, Albania şi Kosovo, nu vor să construiască o megamoschee. Probabil că au destule, mai mari sau mai mici. Mai mici are şi România, în special în Dobrogea, zonă în care trăiesc majoritatea musulmanilor români. Zăresc apoi în plan îndepărtat că Franţa, Marea Britanie, Belgia şi Germania, care au câte 6-7 milioane de musulmani, cam cât toată Transilvania, nu-şi propun să construiască megamoschei. Dar au bordeluri. Multe şi prolifice. Prolifice în sensul în care produc bani grei, din taxe şi impozite, care rotunjesc „şoldurile” economiei locale. Şi, în sfârşit, într-un colţ de tablou observ cum majoritatea musulmanilor din statele lumii se jelesc prin megamoscheile lor, apoi juisează prin bordelurile prin care Allah le poartă paşii.
Hm… deja mi s-au amestecat culorile, imaginile şi nervii. Nu mai pot vedea decât nişte clişee cu un popor moale şi tâmpit, îmbrobodit sublim de ortodoxism, încrezător în minuni, în vrăji, în moaşte şi-n politicieni, popor care tace şi acceptă ca ţara lui să-i fie transformată, ca acum 4-500 de ani, în paşalâc. Pentru că dacă acum a devenit un land nemţesc, de mâna a… şaptea, după înălţarea megamoscheii vor năvăli ienicerii şi spahii din toată lumea semi-lunară! Bucureştiul va deveni Mecca din Balcani! Iar România va fi o ţară musulmană. Ei bine, în nimicnicia mea, vin cu o soluţie deloc ortodoxă, dar pe deplin îmbrăţişată de toţi, inclusiv de musulmani. Propun Guvernului României, preşedintelui Johannis şi fostului doctor-premier-procuror, care, de altfel, a demarat nemernicia asta cu megamoscheea, construirea celui mai mare bordel din Europa. Ce, dacă un fost premier cu iz penal a avut o idee politică aiuritoare, nu pot avea şi eu, ca simplu cetăţean, o idee social-economică, o propunere pentru ca ţării să-i meargă mai bine? El a propus megamoschee, eu propun bordel. Pe acelaşi teren alocat megamoscheii. Poate că popii ortodocşi şi-ar frământa puţin patrafirele, la început, dar aproape sigur, unii şi le-ar da în lături dezgolindu-şi „scârbavnicele mădulare” pentru o ostoire firească şi dumnezeiască în noul stabiliment. Se tot vorbeşte de turismul autohton care e la pământ. Sunt sigur că se poate „ridica” într-un bordel gigant, pentru toate mărimile… punguţelor cu doi, trei sau mai mulţi bani. Ne-ar invada toate naţiile pământului. Ar fi totul legal, cu analize medicale, cu impozite, cu bon fiscal, cu carte de muncă, şomaj, deduceri personale, sindicat, etc. Cine ar avea de câştigat? Statul, turiştii, băştinaşii potenţi, pensionarii nostalgici (care ar putea achita cu bonuri de masă!), tinerele care vor să muncească pe brânci, pe spate, în dungă sau în picioare… Cine ar avea de pierdut? Ceva serios, nimeni. Poate onoarea unora, dar ce e şi onoarea asta…? Iar bărbaţii, câteva grame de spermă. Nimic esenţial. Asta se reface întocmai cozii de guşter.
Aşadar, nu credeţi că-n loc de o megamoschee ar fi mai util un bordel? În Germania, de exemplu, că tot suntem vasala lui Merkel, cel mai mare bordel din Koln e plin de românce. Românce care, săracele, şi-au părăsit ţara şi părinţii dragi pentru a suge prepuţuri de nemţi, europeni, africani şi musulmani, deopotrivă. De ce să nu le asigurăm condiţii pentru a mozoli prepuţurile în patria mumă? Că doar nu e ciumă! În plus, ar veni turiştii la megabordel, s-ar descărca, apoi s-ar reîncărca liniştiţi şi fermecaţi de „eterna şi fascinanta” patrie a lui Dracula unde lumea e obişnuită cu suptul. Câte trasee ar putea oferi O.N.T.-ul! Ce Amara, ce Căciulata, ce Govora? „O oră cu Mioara, o zi la Sighişoara! Eşti beton în mădular, şapte zile stai la Bran! Patru ore cu fetiţa, trei zile la Colibiţa! Mă gâdili la poponeţ, te-ai făcut cu-n Voroneţ! Vrei să vezi Transfăgărăşanul, pupă fata, marcă banul!” Statul ar face pachete turistice şi toată lumea ar fi… satisfăcută. Dacă există o Mecca sfântă de ce să o copiem? De ce să nu facem o Mecca a turismului sexual? Sexul vinde mult mai bine decât religia, care, dimpotrivă, îndeamnă la abstinenţă. Or, se ştie, abstinenţa poate produce dereglări hormonale şi chiar mintale.
De ce trebuie ca oamenii politici, votaţi de popor, să ia decizii fără să consulte poporul? Cine mama dracului se cred ei? Cine se crede acest Ponta care şi-a permis să bată palma cu turcul, şi să-i doneze teren în Bucureşti pentru o construcţie de care România nu are nevoie? Era cumva terenul mă-sii? Cine se crede neamţul care acceptă tăcut transformarea României în paşalâc? E România lui? Cine se crede Merkel care ne impune nouă, românilor, să cazăm mii de refugiaţi musulmani? E ţara ei? Pentru toate astea trebuia organizat un referendum prin care să se consulte poporul. Pentru că România nu este a lui Ponta, Johannis şi, cu atât mai puţin, a lui Merkel sau a Uniunii Europene. România este a românilor proşti şi lipsiţi de cultură civică, a eroilor de pe facebook care se târăsc pentru a trăi. Datorită acestui aspect ne merităm soarta. Există şansa ca târându-ne perpetuu să murim. Sau să dispărem, în timp, ca popor ortodox. Aşadar, popor român, ridică-te şi mori! Nu te lăsa târât de conducătorii care te-au vândut! Sau dacă preferi asta nu mai dona banii la B.O.R. În curând se va înfiinţa B.M.R şi e nevoie de arginţi mulţi pentru noua casă a noului Domn!
În ceea ce mă priveşte, în locul megamoscheii prefer megabordelul. Decât să mă rog în genunchi, mai bine „mor” în picioare. Chiar epuizat şi fleşcăit fiind!

Sorin Oros


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu