Muzica de fond

17 iunie 2018

Unica soluţie, înc-o revoluţie!



Motto: „Nu poate fi revoluţie decât acolo unde este conştiinţă” Jean Jaures

       



     
Fraţilor, e jale mare! Se încheie un ciclu istoric şi, la orizont, se iveşte următorul. Sunt 30 de ani de neocomunism, de pseudodemocraţie, ani în care ţara asta a fost sfâşiată. P.S.D.-ul dragnist a adus poporul în starea în care se afla în 1989. Atunci nu aveam mai nimic; mâncare, curent, drepturi, libertăţi, demnitate. Acum le avem pe toate, mai puţin demnitatea. Care e cea mai importantă pentru cei care gândesc cu creierul şi nu cu stomacul. Dacă 30 de ani, poporul ăsta a trăit fără demnitate mă tem că acum s-a săturat. Prea e pe faţă totul. Imixtiunea în justiţie, legi cu dedicaţie pentru un singur om, minciuni strigătoare la cer, prostia şi incompetenţa ridicate la rang de normalitate, manipularea celor fără minte şi fără dinţi, alungarea şi îndepărtarea valorilor de orice fel (sociale şi culturale!), circ în Parlament, etc. Doar un om prost nu le sesizează. Sau unul care e interesat să nu le vadă. Să le luăm pe rând.
De doi ani P.S.D.-ul se dă peste cap să schimbe legile justiţiei, astfel încât Dragnea să scape de orice învinuiri. Au inventat limita pentru furat, aşadar poţi fura liniştit până la 200.000 de lei. E legal. N-o iei la găoază, în celulă, dacă furi 199.000 de lei, ci o dai tu unei „păpădii” de 25 de primăveri, pe yachtul personal, în apele Braziliei sau ale Madagaskarului. Au eliberat borfaşii din temniţe, care acum fut femei şi copii într-o veselie.
Au promis autostrăzi, şcoli, spitale. Nimic, nimic, nimic. Minciuni grosolane.
Femeile lui Dragnea. A părăsit-o pe Bombonica (probail, era prea dulce iar asta se vede în dantura dragliană!) şi şi-a tras-o pe Irinuca. Nu, nu capra lui Creangă, ci o fată iubitoare de bărbaţi mai mai decât tăticul ei. Nimic de zis, omul are sentimente, e bărbat şi iubeşte pe cine poate. Pentru că poate. Dar celelalte femei? Alea cu funcţii? Alea care zâmbesc stingher şi care nu ştiu rosti o propoziţie corectă în limba maternă? Carmen Dan, Olguţa, Firea? Că Dăncilă e chintesenţa, asta e la alt nivel, e prim-ministrul României. Care nu ştie o limbă străină, dar nici limba română. Ce cărţi a citit asta? Ce cultură are „duamna” premier? Bleahhh, sper să nu borăsc în timp ce scriu...
Manipularea. Şi-au obligat prostovanii care-i votează să vină la mitingul de la Bucureşti, iar ăia habar n-aveau pentru ce sunt acolo. Emiteau onomatopee şi zâmbeau tâmp. „V-a obligat cineva să veniţi?” urla Firea suverană, într-un orgasm fals şi timid degrevat de apăsările habotniciei ortodoxe. Nu, duduie, nu i-a obligat nimeni, doar i-a şantajat. Toţi au văzut şi citit cum erau şantajaţi bieţii muritori pentru a participa la miting. Iar bieţii muritori, ăştia, sunt proşti de bubuie dacă pot crede că cineva îi poate da afară din serviciu, că le poate tăia ajutoarele sociale şi alocaţiile pentru copii, dacă nu participă la chemarea partidului. Proşti, proşti, proşti. O masă de proşti cu care P.S.D.-ul face ce vrea. Dar, proştilor, voi trăiţi din ajutoare sau aveţi pensii de 1.000 de lei, iar stăpânii voştri au palate de cleştar şi-şi dau pensii speciale de 4-5-6-7 mii de lei. Puteţi procesa informaţia asta? Nu puteţi, proştilor, pentru că sunteţi proşti.
Diaspora. Au plecat din ţară din cauză că o duceau prea bine, toţi meseriaşii şi constructorii de calitate. Au plecat profesori şi doctori. Oameni care nu au plagiat, spre deosebire de cei din Parlament, care au plagiat en-gross. Au plecat oameni cu cap şi cu forţă. Acum, salvatorii patriei, tovarăşii inculţi, foşti şoferi, mecanici auto şi secretare vor să le impoziteze şi confişte banii câştigaţi în Europa. Bă, sunteţi sănătoşi la cap? Dacă n-aveţi bani pentru promisiunile voastre de căcat, tăiaţi-vă, bă, pensiile speciale şi salariile uriaşe.
Parlamentul. S-a decis prin Referendum naţional limitarea numărului de trântori la 300 şi transformarea Parlamentului Bicameral în unul Unicameral. A rămas doar pe hârtie că, în fapt, sunteţi tot 465 de „vampiri”. Vă place să sugeţi, nu? Fiţi siguri că multă lume vă livrează materie primă. Voi, proştilor, care-i votaţi v-aţi gândit ce se putea face cu salariile celor 165 de „vampiri” care ar fi trebuit să zboare? Puteţi calcula 35.000 de lei pe lună ori 165? Apoi puteţi aduna cu 12 luni? Apoi puteţi aduna, din nou, cu nouă ani? Vă ajut, ar fi vorba de, aproximativ, 632.700.000 de lei. Ajungeau de vreo două autostrăzi? Dar de vreo trei spitale? „Vampirii” ăştia au lăsat decenţa şi morala deoparte şi se amuză când vreun gândac cu guşă porcină vorbeşte despre sexul anal şi de felul în care termină o femeie senator sau deputat în Parlamentul României.
La final, isprava lui Firea. Ţoapa a vrut să profite de succesul Simonei Halep, dar tenismena şi publicul (altul decât cel adus cu japca la miting!) au spulberat-o. Chiar aşa, ce căuta Simona Halep în „ţara ei”? „Bine-ai venit în ţara noastră” a gângurit pierdută-n corul de huiduieli spontane, gospodina Firea. Madamo, ai fost huiduită şi huiduită vei rămâne pe veci, în istorie, cu toată pofta ta de mărire. La moaşte nu te huiduie nimeni, încearcă acolo, credincioasa pământului!
Concluzionând, suntem mult mai trişti decât în 1989. Mult mai năpăstuiţi. Ar fi cazul ca mămăliga să explodeze. Personal nu văd altă ieşire din acest marasm împuţit decât printr-o revoluţie. Printr-o schimbare de regim, de Guvern. O revoluţie paşnică, cu blocarea tuturor activităţilor sociale, până când toţi incapabilii şi nemernicii, toţi hoţii şi inculţii vor fi daţi la o parte. Nu instig pe nimeni la revoltă, vă somez doar să judecaţi şi să analizaţi, să priviţi şi să simţiţi ce e în jurul vostru. Apoi să dormiţi în continuare. Sau să acţionaţi.
Sorin Oros

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu