23 decembrie 2018

Graţierea şi amnistia



Motto: „Prostiei, voi i-aţi pus capac
              Prin ceea ce aţi pus la cale,
              Căci scapă chiar şi-acei ce fac
             Infracţiuni” gramaticale”
Liviu Sergiu Manolache

Din 2016 aceste două cuvinte au devenit un brand de ţară. Orice se face (sau nu se face, mai degrabă!) are ca leit motiv aceste două cuvinte.  Există un mustăcios cariat, cu aere de Don Juan tomnatic, diabolic şi mârşav, care după ce a parvenit ca Gore Pirgu şi Dinu Păturică, la un loc, se zbate să-şi salveze curul, terfelind şi călcând în picioare o ţară. Nu îl interesează nimic altceva, decât graţierea şi amnistia. S-a înconjurat de cretini, idioţi, slugarnici, analfabeţi şi impotenţi intelectual, care se fac „preş” în faţa acestui nemernic. Că se umplu de căcat până-n ochi (fără ca ei să observe, datorită limitării lor intelectuale!), nu ar fi mare bai, dar baiul e că ţara e în ruine, iar ei nu fac altceva decât să se îmbogăţească slugărindu-l pe cariat.
Aşadar, ce înseamnă graţiere şi amnistie? Graţierea este un act de clemenţă dictat din considerente social-politice, prin care Preşedintele sau Parlamentul dispune stingerea totală sau parţială a executării unei sancţiuni de drept penal, sau comutarea unei pedepse cu alta mai uşoară.
Amnistia este un act al puterii de stat prin care se înlătură răspunderea penală pentru o infracţiune săvârşită.
E clar? E clar! Cariatu şi ai lui urlă mereu, pentru naivii care îi cred, că vor să facă dreptate pentru poporul chinuit care umple puşcăriile. Adică, nu pentru ei, pentru nenorociţii care stau în Parlament, ci pentru bietul popor. Pentru mine şi pentru voi, cei care citiţi. Atâta doar că nici eu şi nici voi nu avem dosare penale, nu suntem cercetaţi de D.N.A. În schimb, ei sunt, aproape toţi. Cu alte cuvinte, ei vă mint în faţă, iar voi îi credeţi. De ce? Pentru că sunteţi naivi şi proşti. Dacă n-aţi fi fost proşti eraţi peste ei, în Parlament, băgându-le Programul de Guvernare pe gât. Ăla cu care v-au prostit şi din care n-au aplicat nimic. Citiţi-l şi apoi înjuraţi-mă, nu înainte! Sunteţi proşti pentru că-l credeţi pe „Zânul Măseluţă” că de vină e Soroş, Iohannis, #Rezist, D.N.A., şi homosexualii pentru că ţara e în ruine. Dar niciunul dintre ăştia nu au promis că fac autostrăzi, spitale regionale, locuri de muncă, că taie impozite ori că veţi avea salarii decente. Înţelegeţi, proştilor? Nu! Pentru că propaganda roşie vă fute neuronii prin Antena 3. Mă rog...
Dacă nenorociţii ăştia urlă că se gândesc la amărâţii care stau prin puşcării fiind nevinovaţi, şi că amnistia şi graţierea sunt pentru popor, cum ar fi să beneficieze de ele doar poporul, nu şi politicienii? Adică să se aplice doar în cazul meu, nu şi a lui dragnea. Sau în cazul unui hoţ care a furat ca să mănânce, nu şi în cazul lui dan şova, de exemplu! Hă...? V-aţi gândiat la asta? Prostovanilor, ăştia au furat ţara până la temelie, iar acum vor să-şi dea legi ca să scape de pedepse. Cum pizda mă-sii nu puteţi pricepe acest lucru? Încercaţi să furaţi câteva miliarde şi apoi cereţi să fiţi graţiaţi, să vedeţi cine vă bagă în seamă! Graţierea şi amnistia sunt pentru elitele politice, pentru baronii care vă sug, băi, proştilor, nicidecum pentru voi. Pe voi nu vă bagă nimeni în seamă, prostovanilor!
Sorin Oros

2 comentarii:

Unknown spunea...

...subscriu in totalitate!....fain de tot articolul!

Sorin Oros spunea...

Mulţumesc!

Trimiteți un comentariu