Muzica de fond

10 septembrie 2017

Europa la „poştă”


Motto: „E treaba lui Dumnezeu dacă îi iartă sau nu pe terorişti. Treaba mea e să-i trimit la El.” Vladimir Putin

     
        

Acum bătrâna Europă e în agonie! În tinereţe a dus-o bine, a flirtat cu cine-a vrut şi-a tras-o cu cine-a vrut, şi a avut musafiri de peste tot din lume. Unii dintre musafiri au revenit şi văzând cât este de generoasă gazda lor şi-au adus şi rudele. Şi, simţindu-se bine în „casele” ei, având parte de o ospitalitate nemaiîntâlnită pe nicăieri, au procreat. Li s-a părut firesc să şi-o tragă.  Ca orice musafir sau turist, la hotel. După procreare au apărut creaturile. Creaturi care, logic, au crescut şi au procreat şi ele. Şi, fiind nişte musafiri „răi de muscă” s-au înmulţit ca Făt Frumos. De şapte ori cât alţii într-un an. Cu timpul n-au mai considerat că sunt musafiri. Musafiri au fost doar bunicii lor. Acum, ei au devenit gazde. Au devenit stăpâni. Stăpâni peste unele „case” ale îmbătrânitei gazde. Au observat, brusc, că bătrâna gazdă nu se îmbracă adecvat. Că umblă cu faţa dezgolită şi cu obrajii-n soare. Că îşi lasă fiii şi fiicele să fie egali între ei, să îşi expună pulpele, braţele şi ţâţele, să râdă firesc pe străzi, să se destindă în cluburi şi baruri şi să-şi trăiască viaţa după legile lor, europene. Musafirii-stăpâni au strâmbat din nări şi s-au grupat în cartiere unde nu zăreai pulpe, braţe, sau ţâţe dezgolite, decât, eventual, la ghena de gunoi. Desprinse din trupurile, cândva, vii. Au uitat că au fost musafiri, demult, şi au început să-şi impună dorinţele lor. Gregare, arhaice, medievale. Au intrat în conflicte cu copiii fostei lor gazde. I-au mai ciupit, pe ici-acolo, pe unde-i mai prindeau stingheri. Au devenit obraznici şi i-au cerut gazdei drepturi. Din ce în ce mai multe. Din ce în ce mai aberante. Aşa, după mintea şi cultura lor. Au început să-i facă gazdei ordine prin „case”. Să-i mute mobila, să-i zugrăvească pereţii… Au prins curaj şi s-au gândit să se facă stăpâni pe „casele” gazdei lor deja îmbătrânite. S-au adunat la sfat pe nisipul fierbinte, care mirosea a balegă de cămilă amestecată cu cifre octanice ridicate şi au decretat: ocupaţi Europa! Distrugeţi-o! Revărsaţi-vă peste „casele” ei din valuri şi cu văluri, distrugeţi oraşe, violaţi-le desfrânatele care râd şi umblă despuiate pe străzi, comiteţi atentate! Futeţi Europa creştină! Alungaţi Diavolul! Instauraţi Sharia, legea străbună musulmană! Allah e mare! Allah e cu voi! Detonaţi-vă singuri în mijlocul lor, iar Allah vă va primi la sânu-i gingaş, înconjurat de zeci de fecioare allahiene doar pentru voi. Apoi puteţi face ce vreţi cu ele. Paradisul e la îndemâna voastră, la doar o detonare de bombiţă…
Vreau să mă fac bine înţeles. Nu toţi musulmanii sunt periculoşi, nu toţi sunt terorişti. Aşa cum nu toţi românii din Europa sunt ţigani. Aşa cum nu toţi evreii sunt răi, şi cum nu toţi ungurii vor Ardealul! Nu poţi acuza un popor sau o comunitate pentru rătăcirile unor indivizi. Şi românii pot fi terorişti. Se pare că unii au demonstrat asta, în 1989, la Revoluţie. Musulmanii din Emiratele Arabe Unite, de exemplu, marii şeici din Dubai, nu comit atentate. Eventual, doar pe cele frizând opulenţa. Musulmanii din Dobrogea nu comit atentate. Sunt la fel de săraci ca localnicii, lipoveni, munteni, găgăuzi sau bulgari şi trăiesc, cu ritualurile lor, în ţara gazdă.
Aici e vorba de un grup restrâns, la început, şi din ce în ce mai mare acum, care a luat-o razna. Dar acest grup nu avea nicio şansă de reuşită fără ajutor. Iar acest ajutor a venit, în trecut, din partea Americii, care l-a alimentat cu armament, iar acum, culmea!, tocmai din partea bătrânei… germane, cancelarul Angela Merkel, suprapusă pe imaginea bătrânei Europe. Bătrâna Angelica, deloc angelică, i-a invitat în „casa” ei, ba mai mult, le-a impus celorlalţi administratori ai celorlalte „case” să-i primească şi să aibă grijă de ei. Bătrâna nemţoaică impune şi dictează, probabil în virtutea unei nostalgii fasciste. Născută-n ţara-n care Hitler s-a crezut stăpânul Europei, băbătia nostalgică îşi imaginează că, de jure, tot Germania conduce continentul. Ceea ce nu e departe de adevăr. Doar că, oficial, Europa nu mai există. Acum există U.E. Adică un fel de Statele Unite ale Europei. În care fiecare stat are drepturi şi obligaţii egale. Mă rog, asta e o idee care incumbă nuanţe comuniste şi care se dovedeşte, tot mai clar, că provoacă neplăceri. O idee care nu se respectă, de altfel. Pentru că noi şi bulgarii nu avem aceleaşi drepturi ca nemţii, francezii şi englezii. Obligaţii însă, da. Trebuie să mâncăm ce ne spune U.E., trebuie să ne futem cum ne spune U.E., trebuie să ne belim şi pârlim porcii cum ne spune U.E. Ei bine, acum, din nefericire, unele „case” din U.E sunt pârlite, belite şi futute de musafirii pe care i-a primit şi i-a găzduit. Statul Islamic, cu o ascensiune rapidă şi înfricoşătoare, are adepţi printre refugiaţii invitaţi de bătrâna Angelică să populeze „casele” Europei. Invitaţi printre care s-au strecurat şi militanţi ISIS, care comit atentate inimaginabile (Bruxelles, Paris, Londra!), care le violează femeile şi le distrug oraşele. În aceste luni, Europa cea bătrână e băgată la „poştă”. E „babardită” peste tot de către unii dintre acei musulmani fanatici şi spălaţi pe creiere, pe care „măicuţa bătrână cu brâul de lână” i-a invitat la ea. Bătrâna Europă e futută de bătrâna Angelica, care, cică, o conduce. La senectute, se spune că apare înţelepciunea. Cred că la aceste două babe au apărut semnele de senilitate. Aşadar, futai sănătos, Europă Unită! Îţi fac ăştia pe care i-ai invitat, găuri, chiar şi-acolo unde n-ai avut. C-aşa-i la „poştă”!

Sorin Oros

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu