Muzica de fond

30 octombrie 2018

Dispăreţi, dracului, odată!



Motto: „Un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice” George Orwell

        Băi, jigodiilor! Băi, criminalilor! Băi, inculţilor! Băi, oameni fără inimi! Băi, canaliilor! Să vă fie ruşine! Să vă dea Dumnezeu să suferiţi ca şi ei! Să vă dea Dumnezeu infecţii şi bube purulente! Să vă dea Dumnezeu dureri şi urgii interminabile!
          Vreau să vă ardă copiii! Vreau să-i internaţi cu oreon sau gripă şi să-i externaţi între patru scânduri! Vreau să vă văd rânjind şi făcând glume anoste la coşciugurile progeniturilor! Vreau să vă văd închişi pe viaţă şi eu să vă fiu gardian. Vreau să muriţi, cu toţii, incapabililor! Hoţilor! Mincinoşilor! Prostovanilor! Ţoapelor! Slugilor! Oameni fără morală, fără carte, fără suflet şi fără Dumnezeu!
          Au trecut trei ani de la tragedia din Colectiv. Ce aţi făcut în acest timp, hoţilor? Ce aţi promis înainte de alegeri, mincinoşilor? Ce aţi făcut cu ţara asta şi cu oamenii săi, infractorilor cu gulere albe?
Trei ani de când au murit arşi şi asfixiaţi cu fum 26 de tineri. Trei ani de când au mai murit alţi 38 de tineri în spitalele manageriate de voi şi-ai voştri! Băi, voi înţelegeţi ce spun? Pricepeţi limba română? 38 de oameni au murit din cauza voastră, băi, criminalilor! Adică mai mulţi decât cei care n-au  mai putut să iasă pe picioarele lor din club.
Ce aţi făcut voi în aceşti trei ani, pentru ca aşa ceva să nu se mai întâmple niciodată, în ţara pe care o păstoriţi? Aud? Mai tare, băi, călăilor! Urlaţi mai tare să vă audă Dumnezeu! Dumnezeul mamelor voastre! Ce ai făcut liviu dragnea, în afara faptului de a schimba guverne, şi de a te zbate să dai ordonanţe care să te scape de puşcărie? Ce ai făcut fireo, în afara faptului de a-i spune Simonei Halep că a venit în ţara „voastră” şi de a-ţi scoate paloşul la dragnea, cel cu care ai pornit la drum? Ce ai făcut, dăncilo în afară de a emite bâlbe, elucubraţii, onomatopee şi gafe, de a râde tâmp şi de a minţi Parlamentul European? Ce ai făcut tudorele, în afară de a-ţi pregăti postul de notar pentru atunci când dragnea îţi va da un şut în cur? Ce ai făcut tăricene, în afară de a te căsători a şasea/şaptea/opta oară cu o felină iubitoare de berbanţi şarmanţi la apogeu, cu băşinile-n buza găozului decrepit? Ce ai făcut, da, Iohannis, după ce „lumea bună” şi-a pus speranţa-n tine? I-ai dezamăgit, doar atât... Ce a făcut prostul ăla de andruşcă, gâgă de Moldova, olguţa cu sticluţa, vâlcov, paul stănescu cu Căcâna lui, „omul-mitralieră”, teodorovici finanţistul sau sorina pintea – „duamna” de la Sănătate? Ce aţi făcut, băi, în aceşti ani? Ce ai făcut ca să previi încă un Colectiv, nene Arafat, care eşti sfătos la tv, dar accepţi funcţii de la psd? Câte spitale aţi făcut, băi, hahalerelor? Câţi aţi băgat la puşcărie pentru corupţie, băi, loazelor? Câţi ani trebuie să treacă până la o sentinţă, până aflăm cine a greşit la Colectiv? De ce sunt liberi cei care au dat avizul de funcţionare al clubului? De ce sunteţi liberi voi, cei care îi acoperiţi? De ce mai respiraţi aerul acestui pământ?
Să vă fie ruşine, să dea Dumnezeu să plătiţi pentru tot ce aţi făcut (sau n-aţi făcut!), şi să vă fută Dracul! Uneori simt nevoie de a omorî pe cineva... metaforic. Sunt conştient şi lucid, şi înţeleg că asta nu se va întâmpla niciodată. Dar eu simt... Sunt liber s-o fac alături de cei care simt la fel. Şi care, probabil, vor muri infectaţi, în viitor, în spitalele ţării păstorite de voi. Cât căcat e în jurul nostru...!

Sorin Oros



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu